Kaksi muuta kadonnutta Thaimaan laivaston merimiestä löytyi kuolleena, kahdeksan yhä kadoksissa, kuolleiden määrä nousee 21:een

Prachuap Khiri Khan –

Lisäksi löydettiin kaksi kadonnutta laivaston upseerin ruumista. Kahdeksan heistä on edelleen kateissa, ja kuolleiden määrä nousi 21:een.

Ensimmäinen edellinen tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston alus kaatui Bang Saphanin alueella. 73 miehistön jäsentä on pelastettu ja noin 33 on edelleen meressä.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan kuninkaallinen laivasto ilmoitti tänä aamuna (27. joulukuutath) klo 11 he löysivät kaksi muuta ruumista Sakin saarelta Chumphonista. Heidän ruumiinsa tutkitaan nyt positiivisen tunnistamisen varalta.

Tämä nostaa kuolleiden kokonaismäärän 21:een, kun taas 8 on edelleen kateissa. 18 21:stä tunnistetaan HTMS Sukhothain miehistöiksi. Etsintä- ja pelastustyöt ovat käynnissä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.