Naisen ruumis löytyi Phang Nga -kukkulasta hylätystä roskakorista

Phang Nga -

Naisen ruumis löydettiin Phang Ngan alueella kukkulalle pudotetusta roskakorista.

Ka Pongin poliisille Ka Pongin alueella ilmoitettiin ruumiista eilen (26th). Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle Phang Ngan ja Surat Thanin välisellä rajalla sijaitsevalle Khao Sok -kukkulalle.

Mäeltä löytyi muovinen roskakori, sisältä naisen ruumis. Ruumis tunnistettiin myöhemmin Supattra Yodkaewiksi, 30, Surat Thanista.

Meksuwan Supanmok, Phang Ngan Kuraburin valtatieaseman henkilökunnan jäsen, kertoi Phuket Expressille leikkaavansa ruohoa ja puhdistavansa tienviittoja kukkulalla. Hän haisi pahan hajun ennen kuin näki roskakorin kukkulalla.

Hän oli varma, että roskakorin sisällä oli ruumis, koska sinne oli hänen mukaansa aiemmin upotettu monia ruumiita. Hän päätti soittaa poliisille.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että nainen pahoinpideltiin kuoliaaksi toisella alueella ennen kuin hänen ruumiinsa heitettiin roskakoriin. Poliisi jatkaa tutkintaa epäillyn ja kuolinsyyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.