Kuuluisa englantilainen laulaja Sam Smith vierailee Samuin saarella

Sam Smith Facebook

Samuin saari, Surat Thani -

Kuuluisa englantilainen laulaja Sam Smith vieraili Samuin saarella ja otti monia viruskuvia Instagramissa ja Facebookissa.

Sam Smith, joka ei ole binäärinen, julkaisi valokuvansa sosiaalisen median kanavillaan 23. joulukuutard. He ajoivat moottoripyörää Samuin saarella Surat Thanissa Etelä-Thaimaassa. Heidän faniklubinsa tiesi, että he vierailivat Thaimaassa joulun ja uudenvuoden juhliin. Heillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan, kuinka kauan he viipyisivät Samuin saarella.

Sam Smith Facebook

Heidän nähtiin yllään T-paita, jossa oli teksti "Jippy olen homo". Monet ihmiset näkivät ajavansa moottoripyörää myös yöaikaan. Heidän uusin kappaleensa on viime kuussa julkaistu Night Before Christmas. Samaan aikaan toinen huippubiisi, ”Unholy”, julkaistiin elokuussa ja on noussut listan kärkeen monissa tämän vuoden maissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.