Intialainen mies pidätettiin Patongissa 1,322 XNUMX päivän oleskelun ylittymisestä

Phuket -

44-vuotias intialainen mies pidätettiin Patongissa 1,322 XNUMX päivän kuluttua laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Anil Duttin, Intian kansalaisen, Phra Baramee Roadilla Patongissa eilen (26. joulukuuta)th).

Phuketin maahanmuuttoviraston mukaan hän on nyt 1,322 XNUMX päivää ylittänyt laillisen viisuminsa oleskelua varten Thaimaassa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylittämisestä. Oli epäselvää, miksi herra Dutt oli jäänyt viisuminsa yli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.