Thaimaan pääministeri sanoo, että uudenvuoden lähtölaskenta ja aktiviteetit voivat jatkua, mutta hän ei itse juhli sitä

Kansallinen -

Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha sanoi tänään, 26. joulukuuta, että valtion virastot ja yksityiset yritykset voivat vapaasti tehdä omat päätöksensä koskien uudenvuoden lähtölaskentaa ja muita siihen liittyviä toimintoja.

Hän sanoi, että hallituksella ei ole lopullista kantaa uudenvuodenjuhlien järjestämiseen vai perumiseen. Pääministeri kuitenkin pyysi kaikkia toimialoja olemaan "varovaisia". Hän ei nimenomaisesti kertonut, mitä pitäisi olla varovainen.

Mitä tulee hänen juhlaansa, kenraali Prayut kertoi thaimaalaisille toimittajille, että hän pidättäytyisi juhlimasta tänä vuonna. Hänen asemansa johtuu oletettavasti kunnioituksesta HRH:n prinsessa Bajrakitiyabhaa kohtaan, joka pysyy tajuttomana sairaalassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.