Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 19. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 25. joulukuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kaikki ajoneuvot saavat nyt käyttää Patong Hill -tietä molemmilla kaistalla.Joulukuun 19th Patong Road on nyt täysin avattu, jolloin kaikentyyppiset ajoneuvot saavat nyt käyttää tietä molemmilla kaistalla.
  2. Varapääministeri kenraali Prawit Wongsuwan ja hänen tiiminsä vierailivat tulvien uhreilla Phuketissa ja laativat suunnitelman rannikkoeroosio-ongelman ratkaisemiseksi.

Varapääministeri Prawit kehotti viranomaisia ​​ennallistamaan vahingoittuneet rannat mahdollisimman pikaisesti.

3. Phuketin viranomaiset ovat julkistaneet uudenvuoden seitsemän päivää vaaran -kampanjan 29. joulukuutath, 2022 - 4. tammikuutath, 2023.

Seitsemän vaaran päivää pyritään vähentämään liikenneonnettomuuksia.

4. Patong Beachillä tajuntansa menettäneen australialaisen turistin ovat pelastaneet rannan hengenpelastajat.

Rantahengenpelastaja elvytti häntä odottaessaan ambulanssia. Turistin pulssi palasi elvytystoiminnan jälkeen ja hänet kiidätettiin Patong Hoonspital.

5. Ulkomaalaiset luovuttivat verta sen jälkeen, kun Phuketissa oli valtava pula Rh-negatiivista, koska onnettomuuksiin joutuneiden ulkomaalaisten määrä on kasvanut.

Lisää ulkomaalaisia ​​vierailee Phuketissa. Samaan aikaan myös onnettomuuksiin joutuneiden ulkomaalaisten määrä on lisääntynyt.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.