Phuketista pelastettu mies väittää kelluneensa meressä 13 päivää

Phuket -

Ulkomaalainen mies on pelastettu lähellä Racha-saarta Phuketissa. Hän väitti pitäneensä kiinni öljysäiliöstä ja kelluneensa meressä 13 päivää.

Pelastuslaitos ilmoitti matkanjärjestäjän toimesta, että tuntematon mies oli löydetty elossa merestä 300 metrin päästä Rachan saarelta.

Mies vietiin kiertoajeluveneeseen ennen saapumistaan ​​Chalongin laiturille Phuketin eteläpuolella. Mies oli väsynyt ja voimaton, ja hänet vietiin sairaalaan.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että noin 30-vuotias mies ei kyennyt kommunikoimaan thain tai englannin kielellä, mutta hän saattoi sanoa olevansa malesialainen. Myöhemmin hän kertoi kääntäjän kautta pitäneensä öljysäiliöstä kiinni 13 päivää ennen kuin hänet pelastettiin.

Ei ollut heti selvää, kuinka hän oli päätynyt ajelehtimaan merelle aluksi.

Chalongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, mitä hänelle tapahtui, ja auttaakseen miestä takaisin maahansa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.