Thaimaan kuninkaallinen poliisi käskee poliisia lopettamaan pidätettyjen ulkomaalaisten kansallisuustietojen paljastamisen tiedotusvälineille

Thaimaa-

Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottajan Pol General Roi Ingkhapairojin mukaan Thaimaan poliisia määrätään olemaan enää antamatta tiedotusvälineille Thaimaassa väitetyistä rikoksista pidätettyjen ulkomaalaisten kansalaisuutta.

Määräys annettiin myöhään eilen illalla, jouluaattona, 24. joulukuuta 2022, kaikille Thaimaan provinssin poliisivirastoille.

Roin mukaan määräys on peräisin tuntemattomien maiden suurlähettiläiden "pyynnöistä", jotka kokivat, että heidän kansalaistensa väitetyt rikokset loukkasivat heidän kutsumansa positiivista mielikuvaa maistaan.

Määräys ei vaikuta Thaimaan tuomioistuimessa tutkittuihin ja tuomittuihin tapauksiin, vain esitutkintaan ja käsittelyyn.

TPN-media huomauttaa, että tämä ei ole laki, eikä se olisi rikkomus, jos lehdistö julkaisee ulkomaalaisen kansalaisuuden, jos heillä on tämä tieto. Sen sijaan se on Thaimaan poliisin politiikan muutos.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.