Huumeepäillyt pidätettiin Phangngassa 18,000 2 meth-pillerillä ja XNUMX kg:lla kidemetallia

Phangnga -

Kaksi huumeepäiltyä pidätettiin Phangngan maakunnassa eilen 24. joulukuuta metapillereillä ja kristallimetalla.

Phangngan poliisiryhmä pidätti 51-vuotiaan Samsu Hayeeloan ja 30-vuotiaan Masawlae Bagan Shell-huoltoaseman edessä Mueangin alueella Phangngassa. Molemmat epäillyt olivat kotoisin syvältä Etelä-Thaimaalta Pattanin maakunnasta. Epäillyt pidätettiin yhdessä 18,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja kahden kilogramman metamfetamiinin kanssa.

Kristalli oli piilotettu kahteen erilliseen pussiin heidän asunnossaan Thap Putin alueella Phangngassa. Kahta epäiltyä epäiltiin vakavan huumausaineen hallussapidosta.

He ovat edelleen poliisin huostassa oikeuskäsittelyn jatkamista varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.