Thaimaan matkailuviranomainen vahvistaa, että uudenvuoden toimintaa EI ole peruttu valtakunnallisesti, koska raportit hotellivarauksia peruuttavista turisteista lisääntyvät

Thaimaa -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on vahvistanut, että he EIVÄT ole peruneet uudenvuoden aktiviteetteja. Yli 3.14 miljoonaa turistia odotetaan osallistuvan tapahtumiin, jotka tuottavat vähintään 11.2 miljardia bahtia.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi lehdistölle: "Ei ole mitään peruutusmääräystä tai muutoksia"Upea Thaimaan lähtölaskenta 2023', jota TAT pitää yhdessä yksityisten toimijoiden kanssa. Kaikki määräykset antaisi matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn."

"Odotamme 3.14 miljoonaa turistia tälle uudenvuoden festivaaleille, jotka tuottavat vähintään 11.2 miljardia bahtia."

"Pattaya Countdown -tapahtumasta vain ilotulitus on peruttu, siellä on kymmeniä konsertteja, tapahtumia, ruokafestivaali, dj:t, esitykset ja paljon muuta. Tämä muutos ei vaikuta tuloihin, sillä turistit ovat jo varanneet matkansa ja huoneet."

Meidän tarinamme:

Pattayan viranomaiset ovat päättäneet perua New Year Countdown ilotulitusnäytöksen 29.-31. Toistaiseksi lähtölaskentaan tarkoitetut konsertit ja ruokafestivaalit kuitenkin jatkuvat.

Samaan aikaan Khao Sanin yksityinen sektori ilmoitti peruuttavansa Countdown 2023:n "hauraan ajan" vuoksi. Viihdepaikat ovat kuitenkin edelleen auki.

Sanga Ruengwattanakun, Khao San Business Operatorsin presidentti, kertoi tiedotusvälineille: "Monien valtion virastojen on pyydetty, mutta niitä ei käsketty olemaan järjestämättä viihdetoimintaa uudelle vuodelle, koska se on "herkkää aikaa" thaimaalaisille .”

"Joten olemme päättäneet peruuttaa lähtölaskennan 31. joulukuutast myös Khao San Roadilla. Viihdepaikat ovat kuitenkin edelleen auki normaalisti ja voivat pitää yksityisiä lähtölaskentatapahtumiaan paikoissaan." Sanga päätti.

Jotkut alueet, kuten Mueang Chonburi, peruuttivat oman uuden vuoden lähtölaskentansa ja korvasivat sen perinteisellä temppeliseremonialla. TAT on kuitenkin korostanut, että nämä olivat yksittäisiä eivätkä kansallisia päätöksiä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.