Kuuluisat sunnuntaimarkkinat Phuketin vanhassakaupungissa, jotka avataan erityisesti lauantaina, uudenvuodenaattona

Phuketin vanhakaupunki -

Kuuluisa Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinat "Lard Yai" Phuketin vanhassakaupungissa avataan erityisesti lauantaina 31. joulukuutast uudenvuodenaattona.

Markkinat "Lard Yai Market" on julkistettu. "Uudenvuoden festivaalin juhliin Lard Yai ilmoittaa iloksemme, että olemme avoinna sekä lauantaina 31. joulukuuta että sunnuntaina 1. tammikuuta!."

“Toivomme näkevämme sinut siellä juhlimassa unohtumatonta vuoden loppua kanssamme!”

Phuketin kävelykatu

16:00 – 22:00

Vanha Phuketin kaupunki

Thalang Road

Phuket Thaimaa

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on tuottanut vähintään kaksi miljoonaa bahtia viikossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.