Monet ulkomaalaiset luovuttavat verta, koska Phuketissa on valtava pula Rh-negatiivisesta verestä

Phuket -

Ulkomaalaiset luovuttivat verta sen jälkeen, kun Phuketissa oli valtava pula Rh-negatiivista, koska onnettomuuksiin joutuneiden ulkomaalaisten määrä on kasvanut.

Edellinen tarinamme:

Thai Phuket Immigration Bureau ja Vachira Hospital haluavat kutsua kaikki ulkomaalaiset asukkaat ja ulkomaalaiset luovuttamaan vertasi.

Lahjoitus eilen (22nd) pidettiin Central Floresta -tavaratalossa.

Vachira Phuketin sairaalan johtaja, lääkäri Weerasak Lorthongkam kertoi The Phuket Expressille: "Thailaisista vain 0.3 prosentilla on erityisiä veriryhmiä. Suurin osa Rh-negatiivisesta verestä löytyy eurooppalaisilta, mikä on noin 15 prosenttia.

"Meidän täytyy säästää enemmän tätä veriryhmää ulkomaalaisille Phuketissa ja lähiprovinsseissa. Lisää ulkomaalaisia ​​vierailee Phuketissa. Samaan aikaan myös onnettomuuksiin joutuneiden ulkomaalaisten määrä on lisääntynyt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.