Wichit järjestää 15. vuotuisen juoksutapahtuman

Wichit –

Wichitin kunta järjestää vuotuisen Running @ Wichit 15 -tapahtumanth Vuositapahtuma helmikuussa.

Juoksuja on kahdenlaisia, jotka ovat Fun Run 4 kilometriä: 250 bahtia per henkilö ja Mini Marathon 10 kilometriä: 300 bahtia per henkilö.

Kilpailu on helmikuun 5th, 2023 alkaen Suan Sri Puwanart Public Parkista Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

Ilmoittautuminen 27th, 2022 - 22. tammikuuta 2023 Wichitin kunnassa. Lisätietoja saat Wichitin kunnasta numeroon 076-525100 alanumero. 170-173.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.