Australialainen mies pidätettiin Samuin lentokentällä mukanaan 96 luotia ja purettu tuliase

Samuin saari, Surat Thani -

Samuin kansainvälisellä lentokentällä pidätettiin australialainen mies, jolla oli 96 luotia ja aseen kaltainen esine, joka vaikutti puretulta tuliaseelta. Hän väitti tarvitsevansa niitä itsepuolustukseen.

Surat Thanin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille tänään (22nd), että he ovat pidättäneet Mark Bassettin, 41, Australian kansalaisen Samuin kansainvälisellä lentokentällä. Häneltä takavarikoitiin aseen kaltainen esine (erillisissä osissa) ja 96 luotia.

Hän kertoi poliisille ostaneensa tavarat thaimaalaiselta mieheltä ruokakaupan läheltä Bo Phutin osa-alueella Samuin saarella ja että hän tarvitsee niitä itsepuolustukseen matkustaessaan ulkomaille.

Samanlainen tarina Phuketissa

Israelilainen mies on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 55 5.56 mm:n luodilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.