Vedenalainen ajoneuvo tarkastamaan upotetun Thaimaan laivaston aluksen

KUVA: Bangkokbiznews

kansallinen -

Thaimaan laivasto on määrännyt Explosive Ordnance Disposal Unit -yksikön käyttämään Sea Fox -autonomista vedenalaista ajoneuvoa upotetun HTMS Sukhothain kunnon tutkimiseen.

Sea Fox toimitetaan paikkaan, joka on 20 meripeninkulmaa rannikosta Bang Saphanin alueelta Prachuap Khiri Khanin maakunnassa, missä korvetti kaatui. Se saapuu Mine Squadron Royal Thai Fleetistä Samut Prakanin maakunnassa huomenna, 22. joulukuuta.

Merivoimat käyttävät tätä vedenalaista tutkimusalusta ottamaan kuvia upotetusta HTMS Sukhothaista suunnitellakseen sen tulevaa palautumista. Thaimaan kuninkaallinen laivasto sanoi tarvitsevansa käden Thaimaan yksityiseltä sektorilta, koska vaikka merivoimilla on varusteita, se ei ole yhtä modernia kuin yksityisen sektorin.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.