Thaimaan hallitus perustaa uuden osaston taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan

Phuketin vanhakaupunki

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on perustanut "Ilmastonmuutos- ja ympäristöministeriön" täyttääkseen sitoumuksensa poistaa kasvihuonekaasupäästöt vuoteen 2065 mennessä.

"Asianomaiset valtion virastot ryhtyvät toimiin eri ulottuvuuksissa vastatakseen muuttuviin ilmastoon ja ilmaston lämpenemiseen", sanoi Trisulee Traisoranaku, hallituksen tiedottaja.

Uudesta ilmasto- ja ympäristöosastosta huolehtii ministeri Varawut Silpa-archan johtama luonnonvara- ja ympäristöministeriö. Trisuleen mukaan sen tehtävänä on "auttaa Thaimaa saavuttamaan tavoitteensa olla hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä ja eliminoida kasvihuonekaasupäästöt vuoteen 2065 mennessä".

Tämä on linjassa pääministeri kenraali Prayut Chan-o-chan COP26-kokouksessa antaman lausunnon kanssa, jonka mukaan Thaimaa pyrkii hiilineutraaliksi ja sitoutuu kasvihuonekaasupäästöjen poistamiseen kokonaan.

Uuden osaston rakenteeseen kuuluvat sihteerin kanslia, strategisen ja kansainvälisen yhteistyön osasto, kasvihuonekaasujen vähentämisjaosto, ilmastosopeutusjaosto, ilmastonmuutoksen edistäminen ja ympäristöosallistuminen -jaosto sekä ilmastonmuutos- ja ympäristötutkimuskeskus.

Henkilöstössä on 219 virkamiestä, 309 valtion työntekijää ja 19 vakinaista työntekijää.

Pohjimmiltaan osasto vastaa strategioiden, suunnitelmien ja ohjelmien ehdottamisesta ja kehittämisestä Thaimaan ilmastonmuutoksen ja kasvihuonekaasujen vähentämisen hallintaa varten COP26-kokouksessa sovitun mukaisesti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.