TAT solmi yhteistyösopimukset eteläkorealaisten matkailualan suurten toimijoiden kanssa

LEHDISTÖTIEDOTE:

KATA:n, Korean Airin ja SOOBAKin kanssa tehdyt sopimukset auttavat asettamaan Thaimaan korealaisille matkailijoille ympärivuotiseksi kohteeksi.

Bangkok, 21. joulukuuta, 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on allekirjoittanut kolme uutta matkailualan yhteistyösopimusta suurten eteläkorealaisten matkailualan toimijoiden – Korea Association of Travel Agents (KATA), Korean Airin ja SOOBAKin – kanssa, joiden tavoitteena on edelleen laajentaa ja vahvistaa matkailuyhteyksiä kaksi maata.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Nämä uudet matkailualan yhteistyösopimukset, jotka tehdään ennen Visit Thailand-Korea -vuotta 2023-2024, hyödyttävät Thaimaan matkailua. Ne auttavat TAT:ia asettamaan Thaimaan ympärivuotiseksi kohteeksi korealaisille matkailijoille, erityisesti Z-sukupolven, milleniaalien, yksin matkustavien naisten, kannustimien, ylellisyyden, pitkän oleskelun golfaajien ja häämatkalaisten keskuudessa.

Yuthasak allekirjoitti uudet sopimukset vieraillessaan Etelä-Korean pääkaupungissa 19. joulukuuta 2022.

KATA:n kanssa tehty yhteisymmärryspöytäkirja (MOU) keskittyy alan uutisten, tietämyksen ja taitotiedon jakamiseen ja vaihtoon vierailijaliikenteen lisäämiseksi Thaimaan ja Etelä-Korean välillä, uusien nousevien markkinasegmenttien kehittämiseen vastaamaan muuttuviin markkinatrendeihin ja keskinäisen tuen tarjoaminen kriisiaikoina.

Korean Airin kanssa tehdyn yhteistyömemorandum (MOC) tavoitteena on tehostaa lentoyhtiön lentotoimintaa Thaimaahan, mukaan lukien uusien reittien avaaminen useisiin kohteisiin kuningaskunnassa. Sopimuksen tavoitteena on myös tarjota amerikkalaisille matkustajille enemmän vaihtoehtoja Thaimaan vierailulle Korean Airin reittiverkoston avulla.

SOOBAKin kanssa tehty MOU keskittyy Thaimaan matkailutuotteiden ja -palvelujen edistämiseen NFT:n avulla. Erilaisia ​​etuja ja tarjouksia tarjotaan yksinomaan NFT-haltijoille Thaimaan pyrkimyksen mukaisesti käyttää uusia teknologioita ja luoda uusi "matkailuekosysteemi" kohti kestävämpää teollisuutta.

Vuonna 2022 Thaimaahan saapuvien korealaisten matkailijoiden määrän odotetaan olevan yli 500,000 2023, ja tämän ennustetaan kasvavan vuonna 1.1 vähintään XNUMX miljoonaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.