Phuket järjestää Dern Rim Lay -festivaalin Kata Beachillä 

Kata -

Phuket suunnittelee Dern Rim Lay (Walking Along The Beach) -festivaalin järjestämistä Kata Beachillä.

Festivaali järjestetään 24.-25 Pak Bang Roadilla (Kata Beach Road) lähellä Karonin kuntaa.

Molempina päivinä on kaksi konserttia paikalliselta thaimaalatulta laulajalta ja paikalliselta thaimaalaisbändiltä yli 100 ruokakojuineen ja enemmän. Tarjolla on laaja valikoima ruokia jokaiseen makuun.

Tämä on täydellinen tapa viettää jouluviikonloppua ja kokea paikallista kulttuuria ja ruokaa Katalla!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.