Phuketin viranomaiset kertovat olevansa valmiita uudenvuoden seitsemään vaarapäivään

Phuket -

Phuketin viranomaiset ovat julkistaneet uudenvuoden seitsemän päivää vaaran -kampanjan 29. joulukuutath, 2022 - 4. tammikuutath, 2023.

Phuketin varakuvernööri Arnuparb Rodkwan Yodrabam kertoi Phuket Expressille. "Valmistaudumme tie- ja merionnettomuuksien ehkäisyyn tulevaa uudenvuoden festivaalin aikana."

”Seitsemän vaaran päivää alkaa 29. joulukuutath, 2022 - 4. tammikuutath, 2023. Tavoitteenamme on vähentää liikenneonnettomuuksia, loukkaantumisia ja kuolemantapauksia vuosi vuodelta”, Arnuparb lisäsi.

Tarkkaa tavoitetta onnettomuuksien vähentämisestä ei kuitenkaan annettu The Phuket Expressissä.

”Maailman tieliikenteen uhrien muistopäivää vietetään tänä vuonna 26. joulukuutath, 2022 klo 8–30 Phuket Technical Collegessa”, Arnuparb huomautti.

Samana päivänä pidetään myös Phuketin vuoden 2004 traagisen tapaninpäivätsunamin muistomerkki.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.