Omanin SalamAir aloittaa suorat lennot Muscat-Bangkok

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kolme kertaa viikossa Thaimaan pääkaupunkiin liikennöivä liikenne liittyy olemassa olevaan neljästi viikoittaiseen Muscat-Phuket-reitille.

Bangkok, 20. joulukuuta, 2022 – Omanilainen lentoyhtiö SalamAir on käynnistänyt uuden kolminkertaisen viikoittaisen suoran lennon Muscatista Bangkokiin, joka on toinen kohde Thaimaassa Phuketin jälkeen.

Muscat-Bangkok-lennot liikennöivät sunnuntaina, tiistaina ja perjantaina, ja paluulento Bangkok-Muscat liikennöi maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina.

Ensimmäinen lento OV467 lähti Muscatista klo 18.45. 18. joulukuuta ja saapui Bangkokiin klo 03.45. 19 päivänä joulukuuta.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin kumppaneiden kanssa järjestänyt tervetuliaisseremonian Suvarnabhumin lentokentällä.

Chaiwat Tamthai, TAT:n Dubain toimiston johtaja, sanoi: "SalamAirin käyttöönottama uusi Muscat-Bangkok-reitti auttaa TAT:ta merkittävästi pyrkimyksissämme kasvattaa Omanin markkinoita Thaimaahan. Yhdessä olemassa olevien Muscat-Phuket-lentojen kanssa se tarjoaa Omani-matkailijoille sekä lisääntynyttä paikkakapasiteettia että reittijoustavuutta vieraillessaan kuningaskunnassa.

SalamAir lanseerasi Muscat-Phuket-reitin joulukuussa 2019, ja pandemiaa edeltävällä kaudella 2019-2020 TAT teki tiivistä yhteistyötä lentoyhtiön kanssa edistääkseen Thaimaata suositumpana matkakohteena Omanin markkinoilla.

Käyttöönottohetkellä liikenne Muscatista Phuketiin kulki kolme kertaa viikossa; nyt vuorotiheys on nostettu neljään viikoittaiseen lentoon, jotka lähtevät Omanin pääkaupungista maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

TAT:n ja SalamAirin yhteistyöhön on kuulunut perhematka Phuketiin tammikuussa 2020 Yhdistyneiden arabiemiirikuntien (UAE) matkatoimistoille ja viimeksi 1.-15 käynnissä Thaimaata edistävä yhteinen myynninedistämiskampanja. Persianlahden yhteistyöneuvoston jäsenmaissa Bahrainissa, Kuwaitissa, Omanissa, Qatarissa, Saudi-Arabiassa ja Arabiemiirikunnissa sekä Iranissa. Tämä kampanja oli suunnattu ensisijaisesti Thaimaassa ensimmäistä kertaa vieraileville.

Vuonna 2016 perustettu SalamAir on halpalentoyhtiö, joka lentää yli 30 kohteeseen ympäri maailmaa Muscatin tukikohdastaan, mukaan lukien Bangkok ja Phuket Thaimaassa. Sen laivasto koostuu 180-paikkaisista Airbus A320neo- ja 212-paikkaisista A321neo-lentokoneista.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.