Australialainen turisti pelastettiin menetettyään tajuntansa Patong Beachillä

Patong -

Patong Beachillä tajuntansa menettäneen australialaisen turistin ovat pelastaneet rannan hengenpelastajat.

Patong Lifeguard Association kertoi Phuket Expressille, että eilen (20th) he löysivät rannalta iäkkään australialaisen naisturistin, jonka nimeä ei pidetty ja joka yhtäkkiä menetti tajuntansa ilman pulssia.

He antoivat hänelle elvytystä odottaessaan ennakkoambulanssia Patongin sairaalasta. Turistin pulssi palasi elvytystoiminnan jälkeen ja hänet kiidätettiin Patongin sairaalaan.

Hänen tilansa oli lehdistöhetkellä vakaa, vaikka Patongin sairaalan edustajat eivät kertoneet äkillisen romahduksen syytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.