PÄIVITYS: Ainakin 30 merimiestä edelleen kadoksissa Thaimaan kuninkaallisen laivaston laivan uppoamisen jälkeen

Prachuap Khiri Khan –

Laajat etsinnät ainakin 30 kadonneen merimiehen löytämiseksi jatkuvat edelleen sen jälkeen, kun HTMS Sukhothai upposi myrskyssä Thaimaanlahdella sunnuntai-iltana.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston alus kaatui Bang Saphanin alueella. 73 miehistön jäsentä on pelastettu ja noin 33 on edelleen meressä.

Nyt päivitykseemme:

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kiisti tiedot, että 10 kadonnutta merimiestä olisi löydetty ja yksi olisi kuollut. He ilmoittivat, että useampi kuin yksi alus oli uponnut, vaikka he eivät antaneet tietoja muista aluksista.

HTMS Sukhothai, Rattanakosin-luokan korvetti, kaatui Prachuap Khiri Khanin edustalla noin kello 11.30 sunnuntaina, laivaston tiedottaja amiraali Pokkrong Monthatpalin sanoi.

Suurin osa 106 miehistöstä pelastettiin, mutta noin 30-31 heistä oli edelleen ajelehtimassa. Kaikilla uskottiin olevan pelastusliivit päällä.

Miehistö oli HTMS Sukhothailla partioimassa 20 meripeninkulman päässä rannikosta Bang Saphanin alueelta, Prachuap Khiri Khanin maakunnasta, missä laivaa heittelivät korkeat aallot myrskyisellä merellä.

Merivettä alkoi valua korvettiin ja virta katkesi. Pääkone lakkasi toimimasta, ja alus horjui hallinnasta. Alus, jonka rakensi Tacoma Boatbuilding Company Washingtonissa, Yhdysvalloissa, kaatui sitten noin kello 11 sunnuntaina.

Useiden alusten etsintä- ja pelastustyöt jatkuvat.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.