Klo 4 yöpymispaikkojen sulkemisaikaa matkailualueilla lykätty määräämättömäksi ajaksi, sanoo Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri

Kansallinen -

Ehdotus matkailualueiden yöpymispaikkojen sallimisesta klo 4 asti on lykätty määräämättömäksi ajaksi, paljasti matkailu- ja urheiluministeri tiistaina 20. joulukuuta.

Ministeri Phiphat Ratchakitprakarn kertoi toimittajille tämänpäiväisen ministerikokouksen jälkeen, ja hallitus on lykännyt toistaiseksi ehdotettua yöelämän paikkojen laillisen sulkemisajan pidentämistä kello 4:ään aamulla kello 2:sta.

Hän lisäsi, että hallitus sanoi, että tämä ajankohta ei ollut sopiva aika tehdä sellaista nykytilanteen vuoksi, mutta ei antanut lisätietoja.

Tämä ei niin järkyttävä liike tuli sen jälkeen, kun kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul ilmoitti maanantaina 19. joulukuuta, että hänen ministeriönsä vastustaa jyrkästi ehdotusta.

Kannabiksen laillistamisen päätukija Anutin vakuutti noin 50 eri kansalaisryhmien edustajalle, että hän piti kansalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta enemmän kuin hajanaista laajennusta.

Yritysosasto on kuitenkin eri mieltä Anutinin kanssa, sillä Thaimaan kauppakamarin yliopiston puheenjohtaja Thanawat Phonwichai sanoi, että ehdotus oli kokeilemisen arvoinen, koska se piristäisi taloutta ja parantaisi yöelämän työntekijöiden elämää.

"Ihmisten on ansaittava enemmän rahaa vastatakseen nouseviin elinkustannuksiin, kuten sähkölaskuihin", Thanawat sanoi.

Tällä hetkellä laki sallii alkoholin myynnin kahdessa lohkossa: klo 11-2 ja klo 5-12 myyjille ja klo 2 tai klo XNUMX asti yöviihdepaikoissa viihdealueista riippuen.

Pääministeri Prayut Chan-o-chan johtama kansallinen alkoholijuomapoliittinen komitea tarkastelee ehdotusta uudelleen 22. joulukuuta. Sen julkaiseminen on kuitenkin monien analyytikoiden mukaan melkoista unelmaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.