PÄIVITYS: Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha vakaassa tilassa sairaalassa, sanoo Royal Household Bureau

Bureau of the Royal Household ilmoitti tänä aamuna (19. joulukuuta), että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendira Debyavati on nyt vakaassa kunnossa.

Edellinen tarinamme:

Bureau of the Royal Household on ilmoittanut, että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendira Debyavati kärsi sydänongelmista sotilaskoirapataljoonan harjoituskentällä Pak Chongin alueella Nakhon Ratchasiman maakunnassa.

Nyt päivitykseen:

Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendira Debyavati on nyt vakaassa kunnossa. Hänen sydämensä syke on hallinnassa lääkehoidolla. 

Sydäntutkimus osoittaa, että sydän ei toimi täysin. Sepelvaltimon angiogrammi ei kuitenkaan löytänyt mitään poikkeavuuksia. Lääkärit ovat toimittaneet lääketieteellistä hoitoa ja laitteita tukemaan sydämen, munuaisten ja keuhkojen toimintaa. Thaimaan hallitus pyytää edelleen hyväntahtoisia ja kannattajia rukoilemaan hänen terveyden puolesta valtakunnallisesti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.