Turistit lähtevät Samuin saarelta lentokoneella, koska veneitä on kielletty poistumasta satamista

Samuin saari, Surat Thani -

Turistien on täytynyt lähteä Samuin saarelta lentokoneella, koska veneitä on kielletty lähtemästä satamista.

Aiheeseen liittyvä tarina:

Kuvernööri Wichawut Jinton mukaan eteläisen provinssin veneet on määrätty pysymään telakoituna, kun taas lauttaliikenne Thaimaanlahdella on keskeytetty huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Tänään (19th), veneitä rajoittava määräys pysyy voimassa ilman uusia ilmoituksia. Avomerellä Thaimaanlahdella Samuin saaren, Pha Nganin ja Taon saaren lähellä on voimakkaita jopa neljän metrin aaltoja.

Thaimaalaiset ja Samuin saarella asuvat ulkomaalaiset ovat joutuneet muuttamaan suunnitelmiaan jättämällä Samuin saarelta Bangkok Airwaysin kautta Samuin kansainvälisellä lentoasemalla lautan sijaan.

Yhteensä 2,400 3,200 turistia lähtee Samuin saarelta tänään ja 28 XNUMX turistia saapuu Samuin saarelle XNUMX lennolta. Kaikki lennot ovat täynnä tämän vuoden loppuun asti. Monet ulkomaiset turistit vierailevat Samuin saarella ja Phan Nganin saarella joulun ja uudenvuoden aikaan. Suurin osa on eurooppalaisia ​​turisteja.

Punaiset liput on pystytetty monille Samuin saaren rannoille. Myös lauttoja ja kaikkia veneitä on kielletty lähtemästä Surat Thanin satamista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.