Yhdeksän Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista, kolme ihmistä kuolee

Etelä-Thaimaa -

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) raportoi, että yhdeksän Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista rankkasateiden jatkuessa. Kolme ihmistä on kuollut tulvissa.

DDPM raportoi, että monsuunisateet ovat peittäneet Thaimaanlahden Thaimaan eteläosassa aiheuttaen voimakkaita tulvia 17. joulukuuta alkaen.th huomiseen asti (20. joulukuutath).

Yhdeksän maakuntaa kärsii edelleen äkillisistä tulvista, jotka vaikuttavat yhteensä 15,648 49 perheeseen Surat Thanissa, Nakhon Si Thammaratissa, Trangissa, Satunissa, Yalassa, Songkhlassa, Narathiwatissa, Pattanissa ja Phatthalungissa. Näitä on yhteensä 1,028 piiriä, 51,543 XNUMX kylää ja XNUMX XNUMX perhettä. Kolme ihmistä on kuollut tulvissa.

Monet osat eteläisistä provinsseista ovat lähes saavuttamattomissa ja veden alla, minkä vuoksi matkailijoita ja turisteja pyydetään olemaan varovaisia ​​ja kartoittamaan matkareittinsä samalla kun kuunnellaan paikallisia säätiedotuksia vallitsevasta tilanteesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.