Neljäs nahkakilpikonnanpesä, joka sisältää 138 munaa, on löydetty rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Yhteensä 138 merikilpikonnan munaa on löydetty neljännestä pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että he saivat viime viikolla ilmoituksen merikilpikonnan jälkistä paikalliselta asukkaalta Khao Pi Lai Beachillä Kok Kloissa, Takua Thungin alueella. Sitten he aloittivat pesän etsinnän.

Eilen (18th) viranomaiset löysivät nahkakilpikonnan pesän, jossa oli yhteensä 138 munaa, joista 116 oli hedelmällisiä munia. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Kolmas nahkakilpikonnan pesä munien kanssa löydettiin rannalta Phang Ngasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.