Mies pidätettiin 634 metamfetamiinipillerillä Rawaissa

Rawai -

Mies on pidätetty 634 metamfetamiinipillerillä Rawaissa.

Phuketin maakunnan komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi The Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Athichai 'Siw'n, 38, Rawaissa. Häneltä takavarikoitiin 634 metamfetamiinipilleriä, 33.09 grammaa metamfetamiinia ja käsintehty käsiase viidellä luodilla.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.