Pitkäaikainen Myanmarin ex-patsas pidätettiin 80 metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

Thaimaassa 33 vuotta asunut myanmarilainen mies pidätettiin Thalangissa 80 metamfetamiinipillerillä ja kristallimetamfetamiinilla.

Thalangin piirin päällikkö Bancha Tanooin kertoi Phuket Expressille, että Thalangin piirin upseeriryhmä pidätti herra Ao Senin, Myanmarin kansalaisen, talossa Cherng Talayssa. Häneltä takavarikoitiin 48.46 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja 80 metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Ao Sen myönsi upseereille, että hän osti ensin huumeita itselleen, mutta myi myöhemmin muille thaimaalaisille ja siirtotyöläisille. Hän myi huumeita noin kuusi kuukautta ennen kuin hänet pidätettiin. Hän on asunut laillisesti Thaimaassa noin 33 vuotta työluvan nojalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.