1,316 XNUMX päivää oleskelun ylittävä kiinalainen nainen pidätettiin, kun hänet löydettiin kerjäämässä rahaa Phuketin huoltoasemalta

Phuket -

Kiinalainen nainen, jolla on 1,316 XNUMX päivän viisumi, pidätettiin sen jälkeen, kun sosiaalinen media jakoi tarinansa pyytäneensä rahaa enimmäkseen ulkomaalaisilta Phuketin huoltoasemalla.

Tarina ulkomaalaisesta naisesta, joka pyysi rahaa enimmäkseen ulkomaalaisilta huoltoasemalla neljä kertaa usean päivän aikana Bypass Roadilla Rassadan, levisi sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla.

Phuketin maakunnan komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille eilen (16. joulukuutath) tapauksesta. He ovat jäljittäneet ja löytäneet neiti Fan Yangin, 47, Kiinan kansalaisen. Hän yöpyi budjettihotellissa Kamalassa.

Hän myönsi poliisille, että hän oli henkilö sosiaalisen median tarinassa ja sanoi, ettei hänellä ollut rahaa maksaa polttoaineensa. Hän kertoi myös pyytäneensä ulkomaalaisilta heidän pankkitiliään väittäen aikovansa maksaa ne takaisin myöhemmin. Jotkut ulkomaalaiset halusivat rahansa takaisin, mutta jotkut eivät hänen mukaansa halunneet mitään.

Poliisi havaitsi myös, että hän oli 1,316 XNUMX päivää ylittänyt viisuminsa, joka on hänen laillinen lupansa oleskella Thaimaassa. Hänet vietiin Kamalan poliisiasemalle, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkotuksesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.