Phuketin matkailualan elpyminen kohtaa suuren henkilöstöpulan esteen

Phuket -

Phuketin yrityksiä rohkaistaan ​​ottamaan vastaan ​​enemmän osa-aikatyöntekijöitä, jotta voidaan lievittää työvoimapulaa saaren matkailualalla.

Työministeri Suchart Chomklinin mukaan työvoimapula on korostumassa, kun yritykset toipuvat nopeasti maailmanlaajuisen pandemian aiheuttaman kolmen vuoden sulkemisen jälkeen. Vähintään 17,000 8,772 työntekijää tarvitaan vastaamaan kysyntään, ja 405 XNUMX työntekijän raportoitu tarvittavan kiireellisesti XNUMX toimipaikassa.

Työministeriö on kehottanut yrityksiä tarjoamaan enemmän osa-aikatöitä yksittäisille henkilöille, kuten opiskelijoille tai eläkeläisille. Myös naapurimaakuntien yliopisto-opiskelijoita kannustetaan hakemaan osa-aikatyöntekijöiksi saarelle. Viranomaiset vetoavat tällä välin muualla työskenteleviin Phuketin asukkaisiin palaamaan kotiin etsimään työtä.

Suchart sanoi, että ministeriö järjestää työpaikkamessut Keski-Phuketissa 27. joulukuuta rekrytoidakseen lisää ihmisiä saaren työhön. Varmistaakseen, että työpaikkailmoitukset saavuttavat tavoitteensa, ministeriö alkaa jakaa saarella olevia avoimia työpaikkoja Phuketin maakunnan työvoimatoimiston Facebook-sivun ja ministeriön virallisen Line-chat-ryhmän kautta.

Työmahdollisuudet löytyvät DoE:n verkkosivuilta tai lataamalla "Thai Mee Ngan Thum" -sovellus.

LÄHDE: NNT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.