Patong järjestää "Sexy Run on the Beach"

Patong -

Sexy Run on the Beach -tapahtuma järjestetään Patongissa tulevana sunnuntaina.

Patongin kunnan PR-tiimi kertoi Phuket Expressille, että "Sexy Run on the Beach" pidetään sunnuntaina (18. joulukuutath ) klo 4–00 Tämä on ensimmäinen juoksutapahtuma Patongissa vähään aikaan.

Kaikki sukupuolet ja ikäiset, jotka ovat valmiita luomaan yhdessä hyvän kokemuksen, voivat juosta. Rekisteröityminen on ilmaista.

  1. Juoksua pitkin rantaa noin kolme kilometriä
  2. Voit käyttää mitä tahansa, mikä näyttää rakentavan itseluottamusta
  3. Osallistujaksi ilmoittautuneet rekisteröidään 18 klo 2022-4 Sea Pearl -risteyksessä. Rekisteröityminen on ilmaista.
  4. Kilpailun voittajat saavat käteisen sijaan lahjakortin tai kupongin ostaakseen tuotteita 69 slam shopista, jossa 1-3 sijoittuneet saavat seuraavat palkinnot

1. palkinto 5,000 bahtia

2. palkinto 3,000 bahtia

Kolmas palkinto 3 bahtia

Lisätietoja saa 08 7686 9535

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.