Patong Beach Road sulkeutuu huomenna karnevaalia varten

Patong -

Patong Beach Road on tilapäisesti suljettu Patong Carnival 2022 -paraatia varten huomenna (16. joulukuutath).

Patongin kunnan PR-tiimi kertoi Phuket Expressille, että Patong Beach Road (Taweewong Road) suljetaan väliaikaisesti huomenna klo 4-00 Phuket Carnival 9:n vuoksi.th 2022 Paraati. Vältä aluetta ja käytä vaihtoehtoisia reittejä.

Vuosittainen Patong Carnival järjestetään tässä kuussa Phuketin matkailun sesonkiajan virallisen avauksen kunniaksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.