Nainen huumekauppias pidätettiin Thalangissa 1,720 XNUMX metamfetamiinipillerillä

Thalang –

Naispuolinen huumekauppias on pidätetty Thalangissa 1,720 XNUMX metamfetamiinipillereillä.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen (14th) he ovat pidättäneet rouva Ratree Gansantearin lähikaupassa Baan Ao Possa Pa Klokin osa-alueella. Häneltä takavarikoitiin 1,720 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että rouva Ratree myy huumeita alueella. He suorittivat pistoleikkauksen ennen hänen pidättämistään.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.