Patongista löytyi olutbaari ilman laillisia lisenssejä

Kathu -

Patongista löydettiin olutbaari, jolla ei ollut laillisia lisenssejä huolestuneiden kansalaisten valitusten perusteella.

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat baarioluen Patongissa viime yönä (14. joulukuutath) sen jälkeen, kun virallisia valituksia tehtiin joidenkin baarien avautumisesta kovalla musiikilla, joka häiritsi asukkaita.

Baaripäällikkö ei kyennyt esittämään baarin laillista lupaa eikä alkoholin myyntilupaa. Johtaja vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten, mutta häntä ei nimetty lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.