Phuketin matkailun huippusesonki odotettavissa joulun ja uudenvuoden aikana, venäläiset matkailumarkkinat

Katan ranta

Phuket -

Phuketin matkailun huippusesonki on odotettavissa joulusta uuteen vuoteen, kun venäläiset johtavat kävijöitä.

Southern Thai Hotels Associationin puheenjohtaja Sueksit Suwannadissakun kertoi Phuket Expressille ”Phuketin matkailu on parantunut lokakuun alusta lähtien. Noin 57 prosenttia Phuketin hotelleista avattiin uudelleen lokakuussa ja marraskuussa 70 prosenttia. Odotamme, että joulun ja uudenvuoden aikana 80 prosenttia Phuketin hotelleista avataan.

"Joulun 24th, 2022 - 5. tammikuutath, 2023 tulee olemaan matkailun huippusesongin huippu, ensimmäinen sitten vuoden 2019 Covid-19-rajoitusten vuoksi. Sueksit lisäsi.

”Suurin matkailijat ovat nyt venäläiset, joka on noin 25 prosenttia kaikista vierailijoista, toiseksi intialaiset 12 prosentilla ja lopuksi singaporelaiset ja australialaiset 6 prosentilla. Nämä neljä turistiryhmää muodostavat lähes puolet Phuketin kokonaismatkailumarkkinoista. Suurin osa muista on eurooppalaisia, kuten talvikaudellakin, joten he käyvät mielellään Phuketissa lämpimän sään ja rantojen takia, Sueksit selitti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.