Poliisin mukaan Patongin viihdekeskuksen työntekijät eivät saaneet positiivisia tuloksia huumerikoksista

Patong -

Poliisin mukaan Patongin viihdepaikkojen työntekijöiden huumetestit eivät olleet positiivisia.

Kathun piiripäällikön virkamiehiä eilen illalla (13. joulukuutath) suoritti virtsan huumetestin useille viihdepaikan työntekijöille ilman ennakkoilmoitusta.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille: "Tämä on osa viihdekeskuskampanjaa, jota kutsumme "X-Rayksi" tukahduttaaksemme laittoman huumeiden käytön ja myynnin.

– Kolmen viihdepaikan henkilökunnalle tehtiin huumevirtsatestit, yhteensä 85 työntekijää, joista 35 oli miehiä ja 50 naisia. Kukaan heistä ei antanut positiivista huumetestiä." Sujin totesi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.