Kuuluisa venäläinen jazzsaksofonisti esiintyy Jazz on the Beachissä Karonissa

Karon –

Igor Butman, kuuluisa venäläinen jazzsaksofonisti, oli läsnä "Jazz on the Beach" -tapahtumassa Karon Beachilla eilen illalla (13. joulukuutath) ja monet ulkomaalaiset, erityisesti venäläiset, osallistuvat konserttiin.

Tapahtuma pidettiin Nong Harn -järvellä Karon Beachillä, ja sen avasivat Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew ja Thaimaan kuningaskunnan Venäjän federaation Moskovan-suurlähettiläs Sasiwat Wongsinsawat. Konserttiin osallistui paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia.

Kuvernööri Naroong kertoi Phuket Expressille "Konsertin tarkoituksena on tukea matkailua, koska venäläiset turistit ovat nyt Phuketin ykkönen".

Monet venäläiset turistit liittyivät tapahtumaan, toteaa The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.