Wind Symphony -konsertti Promthep Capella – KUVAKIERTO

Phuket -

puhallinsinfoniakonsertti nimeltäSinfonia auringonlaskun aikaan' pidettiin klo Promthep Cape Rawaissa eilen maanantaina (12. joulukuuta).

Konsertin pitivät Phuketissa sijaitseva Royal Navy Third Area Command, Rawain kunta ja Kasetsartin yliopisto. Konsertin avasivat vara-amiraali Arpakorn Yookongkaew Thaimaan laivastosta ja Rawain pormestari Aroon Solos.

Konserttiin osallistui paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia.

Promthep Cape on yksi Phuketin tärkeimmistä matkailukohteista, joka on tunnettu sekä thaimaalaisista että ulkomaisista matkailijoista. Monet ihmiset haluavat katsella kaunista auringonlaskua tässä paikassa.

Sunnuntaina (11th), konsertti "The Discovery Land" pidettiin Phuketin vanhassakaupungissa.  

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.