Varkaat varastavat lähes kaiken talosta Patongissa sen jälkeen, kun omistaja oli lähtenyt vuodeksi

Patong, Phuket -

  Talon omistaja palasi kotiinsa vuoden kuluttua ennen kuin huomasi, että melkein kaikki sisällä oli poissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että neiti Patchamon Chompanat teki ilmoituksen poliisille, että varkaat murtautuivat hänen taloonsa. Hän jätti talonsa lukittuna palattuaan toiseen maakuntaan kaksi vuotta sitten. Hän palasi käymään talossa viime vuonna lyhyesti, kun hän sanoi, että asiat olivat hyvin ja palasi takaisin toiseen maakuntaan.

Kaksi päivää sitten hän palasi takaisin taloon ennen kuin huomasi varkaiden murtautuneen hänen kotiinsa. Varkaat varastivat lähes kaiken, mukaan lukien ovet ja ikkunat. Patchamon varoitti yleisöä tarkistamaan kotinsa säännöllisesti, jos joku on lähtenyt pitkäksi aikaa.

Patongin poliisin kerrotaan tutkivan varkauksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.