Ruotsalainen mies putosi hotellin toisesta kerroksesta Patongissa ja selvisi vammoista

Patong -

Ruotsalainen mies selvisi hengissä putottuaan hotellin toisesta kerroksesta Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin ulkomaalaisen miehen putoamisesta hotellista viime yönä (12. joulukuuta) Sawatdirak Roadilla lähellä Sai Namyenin risteystä.

Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat paikalle löytääkseen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin Bo Peter Svenssoniksi, 64, Ruotsin kansalaiseksi. Hän sai useita vammoja ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hotellin omistaja, Ms Supaphon Wachirawarkan, 52, kertoi poliisille, että ruotsalainen mies kirjautui sisään hotelliin toisessa kerroksessa yksin eilen 12. joulukuuta. Työntekijät väittävät hänen olleen humalassa. Sen jälkeen Supaphon kuuli jotain putoavan ennen kuin huomasi, että se oli ruotsalainen mies.

Poliisi ei löytänyt merkkejä häiriöstä Svenssonin hotellihuoneesta, mutta alkoholijuomia löytyi hajallaan huoneesta. Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että kyseessä oli onnettomuus.

Svensson ei voinut kertoa versiotaan tapahtumista vammojensa vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.