Kuusi ihmistä vietiin Wichitin poliisiasemalle sen jälkeen, kun heidän väitetään avanneen pankkitilejä huijareille ja huijareille

Wichit –

Kuusi epäiltyä vietiin Wichitin poliisiasemalle sen jälkeen, kun he olivat avanneet pankkitilejä huijareille ja huijareille.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kuusi epäiltyä vietiin takaisin Wichitin poliisiasemalle 6. joulukuuta alkanutta tehoiskukampanjaa varten.th joulukuuhun 10th, 2022, pankkitilien avaamisesta huijareille ja huijareille.

Lehdistö tunnistaa kuusi henkilöä seuraavasti:

  1. Mr. Pichai, 29 Rayongista
  2. Ms. Panawan, 38, Phitsanulok
  3. Rouva Juthathip, 25, Bangkokista
  4. Mr. Thammrit, 31 Nakhon Sawanista
  5. Rouva Soontree, 44, Bangkokista
  6. Mr. Wai, 32 Nakhon Sawanista

Heitä kaikkia syytetään tietokonerikoslain rikkomuksista, jotka liittyvät petoksiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.