Patongin moottoripyörävaras pidätettiin

Patong -

Moottoripyörävaras Patongissa on pidätetty.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime yönä (12th) he pidättivät Krisada 'Nong' Kluajanongin, 35, Sakon Nakhonista Thaimaasta koillisosassa. Hänet pidätettiin lähellä työleiriä Soi Coconutia vastapäätä Na Nai Roadilla. Häneltä takavarikoitiin varastettu moottoripyörä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun moottoripyörän omistaja teki ilmoituksen poliisille varastetusta moottoripyörästä, joka oli pysäköity asuinalueen eteen Soi Na Nai 2:ssa.

Poliisi jäljitti Nongin lähistöllä olevista CCTV-kuvauksista ja lopulta pidätti epäillyn, jota syytetään varkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.