Kuusitoista ihmistä loukkaantui lava-auton törmättyä bahtibussiin Thalangissa Phuketissa

Thalang –

  Kuusitoista ihmistä on loukkaantunut lava-auton törmättyä baht-bussin (Song Taew) takaosaan Thalangissa, Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänä aamuna (4.) kello 37th) Thep Kasattri Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle ja huomasivat, että keskusvarauksen vaurioitunut bahtibussi törmäsi puuhun. Vaurioitunut lava-auto oli lähellä.

Baht Busissa 14 ihmistä loukkaantui, XNUMX oli Myanmarin kansalaisia ​​ja kaksi thaimaalaisia. Yksi tuntematon Thaimaan kansalainen loukkaantui vakavasti. He kaikki vietiin sairaaloihin seitsemällä ambulanssilla.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi. Pelastustyöntekijät tai poliisi eivät paikan päällä antaneet välitöntä lausuntoa siitä, mitkä seikat johtivat isoon hylkyyn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.