Norjalainen mies pidätettiin Samuin saarella 15 päivän oleskelun ylittymisestä

Samuin saari -

Norjalainen mies pidätettiin Samuin saarella Surat Thanissa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 15 päivää.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että eilen (10th) he ovat pidättäneet Jan Banan Thalmannin, 43, Norjan kansalaisen talosta Mae Namin osa-alueella Samuin alueella.

Poliisin mukaan hän on nyt ylittänyt viisuminsa 15 päivää. Hänet vietiin Koh Samuin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä. Oli epäselvää, miksi Thalmann oli jäänyt viisuminsa yli.

Pidätys seurasi Surat Thanin maahanmuuttoviranomaisia, jotka partioivat tiukasti maassa oleskelevia ulkomaalaisia ​​vastaan ​​osana 1. joulukuutast joulukuuhun 10th, 2022 kampanja.

Samaan aikaan puolalainen mies pidätettiin Samuin saarella, hänen opiskelijaviisuminsa peruutettiin, 36 päivää oleskelun yli ja Interpolin punainen varoitus kotimaasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.