Team Hollywood voitti kolme turvetta IRC Zerossa 34. Phuket King's Cupin regatissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket -

Puolustava mestari ja veteraani australialainen purjehtija Ray Roberts Team Hollywood voitti tiukasti kilpailevan thaimaalaisen TP52:n Kevin ja Tom Whitcraft THA 72:n ja voitti IRC Zero -luokan huippuluokan jännittävässä kilpailussa, joka korosti 34. Phuket King's Cupin regattaa.

Kaikki kölivene-, monirunko- ja kansainvälisten veneluokkien voittajat ottivat vastaan ​​kunnianosoituksensa kuninkaallisessa palkintoseremoniassa, joka pidettiin Beyond Resort Katassa, Phuketissa.
-=-=-=-=-=-
IRC Zero -luokka meni suoraan lankaan: THA 72 voitti viimeisen päivän ensimmäisen osakilpailun jättäen sen Team Hollywoodin perässä yhdellä pisteellä matkalla regatan viimeiseen kilpailuun. Ja jos THA 72 olisi voittanut viimeisen kilpailun, se olisi voittanut regatan, koska lähtölaskentaan se oli voittanut tapahtuman toiseksi viimeisen kilpailun.
-=-=-=-==-=-
Kaksi jahtia kaksintaistelivat sen koko radan ja kun he käänsivät ylämerkin viimeisen kilpailun viimeisellä osuudella, ne olivat alle veneen etäisyyden päässä toisistaan. Koko radan alaspäin sparrannut Team Hollywood kirjasi kuusi voittoa kymmenestä kilpailusta tässä luokassa ja pystyi juuri saamaan voiton ylittäen maaliin kuusi sekuntia korjattuun aikaan verrattuna THA 72:een. Maailmankuulu purjehtija Adam Minoprio, joka oli Team Hollywoodin taktikko, sanoi: "Tämä oli todellista kilpailua tänään, nipistää koko matkan."
-=-=-=-=-=-=
Singaporessa rekisteröity Sarab Singhin ja Nick Burnsin vene WindSikher sijoittui kolmanneksi tässä luokassa, mutta onnistui roikkumaan lujasti, purjehtimaan joka kilpailussa ja voittamaan sarjan viimeisen kilpailun. Se oli sama yksi-kaksi-kolme maali, jonka tämä luokka näki viimeksi, kun regatta järjestettiin vuonna 2019. Ja nämä kolme venettä ovat voittaneet regatan viimeiset viisi kertaa (Team Hollywood 2022, 2019 & 2018; THA 72 2017 & Windsihker 2016).
Kazuki Kiharan japanilainen Char Chanin miehistö sijoittui tänään toisella ja kolmannella sijalla ja pystyi pitämään kiinni ja voittamaan IRC 1 -luokan ja välttämään myöhästymisen Garry Holtin Let's Get It Onilta, joka voitti molemmat kilpailut tänään ja sijoittui toiseksi. yleensä ottaen. Craig Douglasin Ramrod nousi kokonaiskilpailussa kolmanneksi hyvän päivän esitysten perusteella. Morten Jakobsenin Hanuman XXXIX sijoittui neljänneksi, vaikka Morten oli tänään huonossa säässä ja vene ei purjehtinut.
-=-=-=-=-=-=-=
Matti Sepp's Judy sijoittui luokassa viidenneksi – muistakaahan Matti kilpailla World Match Racing Tourilla. Craig Nichols Alright ei lähtenyt kolmantena peräkkäisenä kilpailupäivänä ja sijoittui luokan viimeiseksi.
Thais otti voiton Premier Cruising -luokassa, kun Ithinai Yingsirin X-Yacht 55 Pine Pacific voitti jälleen viimeisenä päivänä saadakseen voiton Peter Cremersin tyylikkäästä Warwick 75 Shatooshista ja Simon & Chaa Piffin Firstlightista, joka sijoittui kolmanneksi, vaikka se ei purjehtinut viimeinen päivä.
-=-=-==-=-=-=-
Charter Cruising Class ei kilpaillut tänään, mutta Jakod Handten Fei Jian voitti tässä luokassa voittaen King's Cupin divisioonan ensimmäistä kertaa kolmenkymmenen kilpailuvuoden aikana. Torben Kristensenin Kinnonin täytyi vetäytyä regatasta toisen kilpailun jälkeen kolmantena päivänä, kun se törmäsi 2Fast4youn kanssa, mutta saavutti silti luokan toisen sijan Masami Yamashitan Inlovasta johtuen ensimmäisestä sijoituksestaan ​​regatan alussa.
-=-=-=-=-=-=-
Multihull OMR -luokka ei kilpaillut viimeisenä päivänä, mutta Hermann Schwarzin 2Fast4you voitti kaikki tämän luokan kilpailut Hang Chenin ZOE:n yli, paitsi kilpailussa, jossa se joutui vetäytymään törmäyksensä vuoksi Kinnonin kanssa.
Kansainvälisissä veneluokissa (Optimist Boys, Optimist Girls, Open ILCA4, ILCA6, ILCA 7, 420, 470 ja Open Skiff) kilpaili 182 venettä Thaimaasta, Isosta-Britanniasta, Singaporesta, Intiasta, Japanista, Malesiasta ja Kiinasta. pois Kata Beachiltä.
-=-=-==-=-=-=
Thais menestyi erittäin hyvin venekilpailuissa, kun Chanatip Tongglum voitti Optimist Boysin ja Prin Subying Optimist Girls -luokan. 29er-luokassa johtavat thaimaalaiset Chaichanawut Deenak ja Suthon Yampinit.
Maansa naiset Narisara Satta ja Nichapa Waiwai voittivat Skiff Boat -luokan. Open ILCA 7 voitti Thaimaan kansallisen Prakasit Hongpradabin, kun thaimaalaiset Paliga Poonpat ja Chakkaphat Wiriyakitti voittivat 420-luokan. 470-luokan valloittivat Navee Thamsoontorn ja Panida Suksomporn myös Thaimaasta.
Open ILCA4:n voitti singaporelainen Kenan Tan, kun maanmiehensä Khoo Zachary otti Open ILCA6-divisioonan. ja Open Skiff -mestaruuden voitti intialainen Anandi Chandavarkar.
Phuket King's Cupin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kevin Whitcraft sanoi kuninkaallisessa palkintojenjakotilaisuudessa: "Se on ollut suuri kunnianosoitus Hänen Majesteettinsa King Rama X:lle, kölivenelaivastosta King's Cupin historian suurimpaan venelaivastoon, isäntämaamme ja kaikki, jotka nauttivat merien vapaudesta – erityisesti Thaimaan vesillä.
On kulunut kolme pitkää vuotta ilman Phuket King's Cup Regattaa, ja olemme iloisia saadessamme tämän tapahtuman päätökseen Regatan uuden tulevaisuuden alkuna, mikä osoittaa, että Phuket ja Thaimaa ovat jälleen toiminnassa matkailukohteena.
-=-=-=-==-=-=-
On ollut kolme pitkää vuotta ilman Phuket King's Cup Regattaa ja olemme iloisia saadessamme tämän tapahtuman päätökseen Regatan uuden tulevaisuuden alkuna osoittaen, että Phuket ja Thaimaa ovat palanneet matkailu- ja purjehduskohteina.
-=-=-=-=-=-=-=-
"Järjestystoimikunnan puolesta onnittelen voittajia ja sanon kaikille, voita – tai häviä – tulla taas mukaan 35. regataan, joka järjestetään 2.-9. Kaikille palaaville purjehtijoille ja uusille tulokkaille , toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin ja isännöimme sinut tulevaisuudessa."