Phuket Beachiltä löytyi 108 merikilpikonnan munaa

Phuket -

108 nahkaselkäistä merikilpikonnaa löydetty Mai Khao Beachiltä Thalangista.

Sirinatin kansallispuiston johtaja Sorasak Rananan kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen paikalliselta tänään (11. joulukuuta).th) munista ja sanoi nähneensä jälkiä suuresta merikilpikonnasta Mai Khao Beachillä lähellä hotellia.

Kansallispuiston virkailijat menivät Mai Khao Beachille etsimään jälkiä suuresta nahkaselkäisestä merikilpikonnasta, joka oli noin 180 senttimetriä leveä. Kaikkiaan pesästä löydettiin 108 munaa ja 79 on hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvalliselle alueelle läheiselle Nai Yang Beachille.

Sillä välin kolmas nahkakilpikonnan pesä munien kanssa löydettiin rannalta Phang Ngasta, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.