Kolme intialaista turistia pidätettiin shortsien ja rannekorun varastamisesta Krabissa

KUVA: MGR Online

Krabi -

Kolme intialaista naisturistia pidätettiin lentokentällä, kun he varastivat shortsit ja rannekorun Ao Nangin kaupoista.

Ao Nangin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sophon Thiparpakun kertoi Phuket Expressille, että Ao Nangissa Mueang Krabin alueella sijaitsevan vaateliikkeen työntekijät tekivät viime viikolla ilmoituksen Ao Nangin poliisille CCTV-materiaalilla.

CCTV-materiaalilla näkyy, että kolme ulkomaalaista naisturistia saapui kauppaan ennen kuin he ottivat pois farkkushortseja. Myöhemmin kerrottiin, että sama turistiryhmä varasti rannekkeen myös läheisestä asusteliikkeestä.

Ao Nangin poliisi jatkoi tutkintaa ja lopulta pidätti kolme 23-vuotiasta intialaista naisturistia ja heistä kaksi 25-vuotiasta Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä tällä viikolla, kun he olivat palaamassa Intiaan.

Kolme naista, joita Ao Nangin poliisi ei tunnistanut nimeltä, myönsivät olevansa CCTV:ssä nähtyjä naisia, mutta väittivät, että he eivät tarkoittanut varastaa esineitä, vaan luulivat, että ne olivat ilmaisia ​​matkamuistoja, joita kaupat antoivat ja joita tarjotaan ilmaiseksi. . Ao Nangin poliisi epäili tätä väitettä, ja kaikki kolme naista pidätettiin ja pidätettiin syytteenä varkaudesta yöllä.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.