Thaimaan pääministeri tuo "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" Suvarnabhumin lentokentällä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa saavutti vuoden 2022 kansainvälisen saapumistavoitteensa tänään, 10. joulukuuta, ja tärkeimmillä lentoasemilla ja rajatarkastusasemilla järjestettiin juhlallisuuksia valtakuntaan saapuvien matkustajien toivottamiseksi.meidän päivä.

bangkok, 10 Joulukuu, 2022 – Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha johti "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" -tilaisuutta Suvarnabhumin lentokentällä, joka on yksi useista keskeisistä lentokentistä ja rajatarkastuspisteistä, jotka järjestävät tärkeitä tapahtumia eri puolilta maailmaa saapuvien turistien saapumisen kunniaksi. 10 miljoonan markan tavoite on asetettu vuodelle 2022.

PM Prayut sanoi: "Thaimaan hallituksen, thaimaalaisten ja thaimaalaisten matkailu- ja matkailualan yrittäjien puolesta toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki saapuvat vierailijat. Toivon, että käytät tämän tilaisuuden kokea Thaimaa monin tavoin, mukaan lukien viehättävät perinteet ja kulttuuri, kaunis luonto ja ihastuttava ruoka. Thaimaalaiset ovat valmiita olemaan hyvä isäntä kaikille Thaimaan vieraille.

10 miljoonan matkailijan rajan saavuttaminen ennen vuoden loppua on selvä merkki vierailijoiden luottamuksesta Thaimaahan suosituimpana matkailukohteena ja symboloi valtakunnan vakiintunutta asemaa yhtenä maailman suosituimmista lomakohteista.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, sanoi: "10 miljoonan saapujan tavoite vuonna 2022 on saavutettu, kuten Thaimaan hallitukselle luvattiin. Se on virstanpylvässaavutus, joka kuvastaa Thaimaan matkailualan onnistunutta ennallistamista, saavutus, joka on syntynyt kaikkien julkisen ja yksityisen sektorin sidosryhmien yhteisillä ponnisteluilla.

Mr. Phiphat korosti, kuinka Thaimaan huolellisesti suunniteltu tiekartta kohti kansainvälisten matkailun täydellistä avaamista 1. lokakuuta 2022 alkoi Phuket Sandboxin lanseerauksella heinäkuussa 2021 ja huipentui tämän päivän virstanpylvääseen, 10 miljoonaa saapuvaa.

"Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" -kampanja oli eturintamassa matkailualan pyrkimyksissä viedä Thaimaan taloutta eteenpäin ja uuteen suuntaan kohti kestävämpää ja vastuullisempaa matkailua.

Amazing Thailand 10 Million Celebrations, jonka TAT järjesti yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin kumppaneiden kanssa, pidettiin seitsemällä keskeisellä kansainvälisellä ja alueellisella lentokentällä Bangkokissa (Suvarnabhumi ja Don Mueang), Phuketissa, Krabissa, Chiang Maissa, U-Tapaossa ja Samuissa. , sekä kaksi rajatarkastuspistettä Songkhlassa (Sadao) ja Nong Khaissa.

Kaikilla yhdeksällä paikkakunnalla järjestetyissä tapahtumissa esiteltiin Thaimaan pehmeän voiman perustaa – mukaan lukien ruoka, elokuva, muoti, taistelu ja festivaali – joita käytetään Thaimaan mainostamiseen lähdemarkkinoilla ympäri maailmaa. Tämä sisälsi kullekin paikkakunnalle ainutlaatuisia kulttuuriesityksiä ja matkamuistoja, jotka esiteltiin saapuville matkustajille määrätyillä lennoilla tai maarajojen ylityspaikoilla.

Erityisesti Suvarnabhumin lentoaseman tervetuloseremonia järjestettiin yhteistyössä Suvarnabhumin lentokentän, Siam Piwatin, The Mall Groupin, Central Pattanan (CPN) ja Central Groupin, King Powerin, Terminal 21 Asok -ostoskeskuksen ja Terminal 21 Rama 3 -ostoskeskuksen kanssa. Tapahtuma toivotti saapuvat matkustajat tervetulleiksi kahdella nimetyllä lennolla – Thai Airways Internationalin (THAI) lennolla TG923 Frankfurtista, Saksasta, kuljettaen 348 matkustajaa, joka laskeutui klo 13.45, ja Saudia-lennolla SV846 Riadista, Saudi-Arabiasta, jossa 357 matkustajaa laskeutui klo 15.00.

Erikoispalkinnot jaettiin onnekkaimmalle perheelle – herra Hetham Almdlj ja rouva Njood Alkhuwaiter – Saudi-Arabia-lennolla SV846 Riadista, ja joka vierailee Phuketissa 10 päivää. Palkinnot sisälsivät AOT Limousine -kuljetuksen Suvarnabhumin lentokentältä, lentoliput Saudia Airlinesilta, lahjakortit Andamanda Phuketista, Vana Nava Hua Hinista, Royal Orchid Sheraton Hotel & Towersista ja Hanuman Worldistä, lääkärintarkastuksen etuja Bumrungradin sairaalasta ja MedPark Hospitalista. ostoseteleitä ja lahjatavaroita CPN:ltä, Central Groupilta, King Powerilta, The Mall Groupilta ja Siam Piwatilta sekä virtuaalista maata Bitkubilta.

Thaimaan vierailijoiden kokonaismäärä vuonna 2022 ylittää 10 miljoonaa, ja kansainvälisen matkailun tulot ovat yli 500 miljardia bahtia. Tavoite vuodelle 2023 on 20 miljoonaa saapuvaa ja 1.5 biljoonaa bahtia kansainvälisen matkailun tuloja – mikä tarkoittaa paluuta 80 prosenttiin pandemiaa edeltävästä tasosta vuonna 2019 – kokonaismatkailun kokonaistuloista 2.38 biljoonaa bahtia.

“Upea Thaimaa 10 Million Celebrations” Suvarnabhumin lentokentällä

"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" -tervetulotilaisuutta Suvarnabhumin lentokentällä, joka on Thaimaan johtava kansainvälinen portti, johti Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha.

Tilaisuuteen osallistuivat myös HE Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, prof. Thosaporn Sirisumphand, TAT:n hallituksen puheenjohtaja, Abdulaziz Abdullah Alkhudhayr, asiainhoitaja ai, Saudi-Arabian kuninkaallinen suurlähetystö Thaimaa, Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, Kittipong Kittikachorn, Suvarnabhumin lentokentän pääjohtaja, Chaipot Charoonpong, Samut Prakanin maakunnan varakuvernööri, Pol. Kenraaliluutnantti Sukhun Prommayon, Tourist Police Bureaun komissaari, Pol. Eversti Rungsak Saengsiengfa, maahanmuuttodivisioonan 2 apulaispäällikkö.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.