Phuket juhlii "Amazing Thailand 10 Million"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket -

"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" -tapahtuma Phuketin lentokentällä toivottaa saapuvat matkustajat tervetulleiksi kolmella nimetyllä lennolla, joista kaksi on jo laskeutunut. TUI Airwaysin lento BY086 Lontoosta, Iso-Britanniastaja IndiGo Flight 6E1763 New Delhistä Intiasta.

Kahden ensimmäisen lennon tervetuliaistilaisuudessa olivat läsnä Phuketin maakunnan kuvernööri Narong Woonciew ja Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) politiikan ja suunnittelun apulaiskuvernööri Numfhon Boonyawat sekä virkamiehiä ja julkisuuden henkilöitä. ja yksityisen sektorin kumppaneita.
-------
Kolmas tervetuliaisseremoniaan suunniteltu lento on Delta Air Linesin lento DL7929 (KE 663) Soulista Etelä-Koreasta, ja sen arvioidaan laskeutuvan klo 21.10.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.